Известие

Collapse
No announcement yet.

Пълни разходи при внос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз с моята направих следното,регистрирах я,смених ангренажния ремък/само ремъка маслото и филтъра./. И на мен така ми казваха основен ремонт на двигателя да правя. Баси му ролките не отиват от веднъж. Вече почти 30 хиляди си джиткам с ролките и помпата от Италия пък още не е изохкала. Защо трябва сменяш нещо което не е за смяна? Термостата лесно ще го разбереш дали е за смяна,ако се наложи го сменяй. Вече разните му там клапи пипируди незнам.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
      Аз с моята направих следното,регистрирах я,смених ангренажния ремък/само ремъка маслото и филтъра./. И на мен така ми казваха основен ремонт на двигателя да правя. Баси му ролките не отиват от веднъж. Вече почти 30 хиляди си джиткам с ролките и помпата от Италия пък още не е изохкала. Защо трябва сменяш нещо което не е за смяна? Термостата лесно ще го разбереш дали е за смяна,ако се наложи го сменяй. Вече разните му там клапи пипируди незнам.

Руска рулетка си е това.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

[QUOTE=alfista 96;1455999]Незнам кой ще е този майстор където ще ти каже ангренажният ремък е перфектен,и ще си заложи главата че ще те изкара още 20000-30000 км.защото както изглежда добре и след 2-3-5 хил.км.

Гаранции само в Ауто Италия Майстора може да даде съвет само,от там нататак всеки си преценява.На мойта алфа майстора ми вика ремъка ти е за смяна,ама аз го гледам той нов надписите му се виждат още Всъщност неговата работа беше само да свали предпазитела........не да ми дава акъл........, и като знам колко нови ремъци съм сменил,които даже са минали официялния си пробег...............искара ме още 10 хил км. и така и я продадох........иначе бях в план да мина още 10 хил. км с него
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 14:29.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Руска рулетка си е това.
          Би ли ми казал как от веднъж заминава ролка,ама ей така като с магическа пръчка?От скромния ми стаж досега веднъж не е умирала ролка без да започне да скърца,вие,пеее,мрънка.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ся да си го кажем, това с смяна на ремъка без ролки е мишкарска работа ои е факт чее така, просто сме си С нисък стандарт иначе едвали някой би се и замислил за такова нещо.
            Те ролките може да изкарат, ама може и след няма и 10к км да запеят симфония и тогава кво, стар ремък на нови ролки ли....?!
            В дебелите книги пише че ремък се сменя задълже ако е свален веднъж, а не разни схеми тука.
            За мен е нормално в първоначално обслужване да се включи ремъци,ролки и масло с филтрите, това са към 500кинта грубо и 600 регистрация, оттам нататък 200-300лв дребни предвидени или не леки ремонтчета ( някой накрайник,накладки,термостат и тн) . ако колата има и др за правене вече си е до пазар с продавача, ама не да купим най-евтени Дроб на пазара и да ревем че Ни е стъпил на цяната на "скъпите"
            Last edited by don_pepone; d.m.y г., 23:07.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Омбре мери си приказките,и не квалифицирай коя работа каква е. КАПИШ?

Comment

На Стило-то му смених ангренажа с ролките задължително, за пистовия обаче ако ролка не ми свири, не я пипам и сменям само ремък. Така с ролките с които я купих съм минал вече 130000км без проблеми. Практиката ми показва, че шанса части купени в Бг да се счупят по-бързо от тези с които е внесена е доста голям...пример - заден лагер главина започна да вие, смених го уж с хубав и след 15000км пак започна да вие...помислих,че е другия но уви, беше си пак същия "нов" лагер...
                Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 23:44.
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                  Омбре мери си приказките,и не квалифицирай коя работа каква е. КАПИШ?

Капиш мапиш, мнението Ммм е факт и со е мое лично. В случая го изразявам като цяло, но щом се засягаш сори, твоя си работа и избор.

Comment

Не се прави на остроумен. Едно извинявай ще свърши работа!

Comment

да кажем че го направих индиректно . Все пак и така се познаваме тук.

Ще го кажа иначе да няма засегнати, за мен нее правилно да се спести от първоначално обслужване понеже има шанс после да излезе по- солено и за мен риска нее оправдан. Не че ми се дават пари ейтака, просто не ми се рискува!

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                        В който и клубен сервиз да избереш няма да сгрешиш !
                        Вентура , Румен, Лисан, Екстриим и тн.
                        А някакви адреси или телефони на посочените клубни сервизи да имаш?
                        Нещо за Sprint Auto Service и Радостин Иванов да знаеш?
                        Alfa 159 2.4 JTDm Navi Q-Tronic
                        www.3dlaserfotos.com

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=67
                          159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Working...
                          X